GASTHOF STE-MARIE
  • Welkom
  • Feestzalen
  • Keuken
  • Feesten
    • Klassieke menu's
    • Walking dinner
    • Buffetten
    • Rouwmaaltijden
  • Sfeerbeelden
  • Info
Buffetten

Voor wie een feestelijk buffet verkiest, volgen hier enkele voorbeelden.

Koud buffet


Vis

Verse gestoomde zalm met rozemarijn,

gegarneerde tomaat met garnalen,

Langoustines,

Terrine van staartvis met prei,

gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot

Hollandse Nieuwe (volgens seizoen), gemarineerde zalm 

Vlees

Gevulde varkenshaasjes met paprika en boontjes, Rundsgebraad met Tijm, Parmaham met meloen

Lamsboutje met mosterd, Hamrolletjes, …

Bij grotere groepen kan men ook nog een gebraiseerde beenham serveren, die op het buffet versneden wordt.

Verder vindt U op het buffet nog de volgende groenten, sausen en garnituren.

 

Peterselieaardappelen, gemengde salade met sherryvinaigrette, gevulde eitjes en waterkers, tomaatjes

Sojascheuten met paprika, Komkommers, Verse boontjes, Seldersalade, Geraspte worteltjes, Pastasalade, Rode bietsalade, rijst met saffraan, zoete maïs en erwtjes,...

Mayonaise, Cocktailsaus en andere koude bereidingen

Broodjes

Koud  en warm buffet


Koud voorgerechtenbuffet

met Terrine van Staartvis met prei, gerookte Noorse zalm, gevulde tomaat met Noordzeegarnalen, meloen met Parmaham, vers gestoomde zalm met rozemarijn,

gebraad, rundsgebraad in Tijm,

 Salad bar met o.a.

geraspte worteltjes, tomaatjes, komkommer, knolseldersalade, salade met Sherryvinaigrette, pastasalade en rijst,….                 Broodjes en sausjes

Warm hoofdgerechtenbuffet

Victoriabaars op een bedje van prei met een witte wijnsaus

***

Parelhoenfilet in een champignonroomsausje

***

Gebraiseerde beenham in een Provençaalse saus

Warm groentenbuffet met jonge wortelen, broccoli, boontjes in spek, ,….

en aardappelkroketjes

Warm buffet

Warm voorgerechtenbuffet

 

Gebakken scampistaartjes in gearomatiseerde boter gebakken

***

Kabeljauwfilet in een saffraansausje met fijne groentjes

***

Zalm in een garnalensausje

 

Warm hoofdgerechtenbuffet

 

Gebraiseerde beenham met een Provençaalse saus

***

Kalkoenfilet in een lichte Portsaus

***

Gebraad met een champignonroomsausje

  Dit alles vergezeld van een waaier van seizoensgroentjes met oa worteltjes, boontjes, bloemkool, broccoli enz…

Aardappelkroketjes of -gratin

Gasthof Ste-Marie
Philippe en Inge Dierings - de Rooze
Gentse Steenweg 140
9990 Maldegem Tel : 050/71.10.14

  • Welkom
  • Feestzalen
  • Keuken
  • Feesten
    • Klassieke menu's
    • Walking dinner
    • Buffetten
    • Rouwmaaltijden
  • Sfeerbeelden
  • Info